Menu

Hotspot #2 Miss Nice Banana in Gouda

In het centrum van Gouda vind je Miss Nice Banana, een klein restaurantje met een uitsluitend vegan menukaart. Ze presenteren zichzelf op hun website als een seizoens- gevarieerde foodbar met een voorliefde voor bananen. Deze voorliefde komt onder andere terug in de nicecream die ze serveren en in het overheerlijke verse bananenbrood. Verder staat er weinig geraffineerde suiker op de kaart en zijn de gerechten glutenvrij en sojavrij. 

Hotspot # 2 Miss Nice Banana Maastricht

Ik heb hier inmiddels meerdere keren gegeten en blijf terugkomen. De eigenaresse is erg aardig en gepassioneerd en helpt je graag bij het maken van een keuze uit de inmiddels vrij uitgebreide menukaart.  Omdat we niet konden kiezen uit al het lekkers besloten we broodjes en een portie frietjes te delen. We kozen voor de blue bagel met cream dille cheese en avocado en een bietenbroodje met een linzenburger en speciale saus. Daarbij bestelden we zoete aardappelfrietjes die in de airfryer werden bereid. De keuze beviel ons erg goed, beide broodjes waren erg lekker.

Hotspot # 2 Miss Nice Banana Maastricht

Ook een stukje zoetigheid mocht vandaag niet ontbreken. Ook hierover hadden we keuzestress en besloten we twee gerechtjes te delen. Onze keuze viel op een stukje bananenbrood, nog warm uit de oven en een rond cheesecakje met blauwe bessen. Ik weet niet welke ik lekkerder vond, beiden vielen erg goed in de smaak. We dronken een glaasje gember-citroen kombucha (gefermenteerde thee) van Captain Kombucha. Lekker fris bij onze gebakjes. 

Hotspot # 2 Miss Nice Banana Maastricht

Kortom, ik ben fan! Mocht je in Gouda zijn zou ik zeker aanraden om hier binnen te lopen en jezelf te verwennen met wat lekkers.

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden