Menu

Hotspot #3 Livin Room in Maastricht

In het centrum van Maastricht vind je Livin Room, gelegen aan de Heggenstraat. Het is een ontbijt/lunchroom met een knusse en ontspannen atmosfeer. Ze gebruiken geen kunstmatige zoetstoffen en maken met name gebruik van lokale organische producten. Het personeel spreekt er Engels en je bestelt aan de bar. Het menu bevat onder andere sandwiches, pitabroodjes, smoothies en vers gebak. Niet alle gerechten zijn vegan, maar je hebt als vegan wel voldoende keuze. Een groot pluspunt is de binnentuin waar je heerlijk kunt zitten en kunt genieten van je lekkere eten. Ook kun je je bestelling meenemen. 

Hotspot #3 Livin Room Maastricht
Hotspot #3 Livin Room Maastricht

Ik heb hier één keer gezeten met een drankje en een boek en een keer geluncht. Ik bestelde het vegan ontbijt, met een (hele) kleine smoothiebowl met granola en fruit, brood met pindakaas en jam en een pitabroodje met een courgetteburger en bietenhummus, allemaal geserveerd op een broodplank. Eerst werd ons drinken gebracht en vrij snel daarna ons eten. Vooral de pita met de courgetteburger is echt een aanrader! Als je iets minder honger hebt is dit ook als apart gerecht te bestellen. 

Hotspot #3 Livin Room Maastricht

De enige minpunten die ik kan bedenken zijn een niet-vegan chai latte en het niet kunnen reserveren. Dat laatste is vooral in het weekend lastig, op ene doordeweekse dag is er vrijwel altijd plek. Ik zou hier zeker nog een keer gaan eten!

Hotspot #3 Livin Room Maastricht

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden