Menu

Hotspot #4 Onder de Leidingstraat in Eindhoven

Een paar keer per jaar spreek ik af met mijn oud-collega's uit Breda. Dit keer spraken we af in Eindhoven bij Onder de Leidingstraat. Je kunt hier ontbijten, uitgebreid theeleuten, lekker lunchen met belegde boterhammen, huisgemaakte soep of een verse salade, gezellig borrelen of een gezonde take away maaltijd scoren. Ze koken zonder kunstmatige toevoegingen en zoveel mogelijk biologisch. Je kunt hier dus makkelijk veganistisch en glutenvrij eten. Tevens hebben ze een kleine supermarcado waar je kookspullen en lekkere producten kunt kopen. Je kunt lekker buiten in de schaduw zitten of bij minder goed weer ook binnen. 
 

Hotspot Eindhoven Onder de leidingstraat

Voor veganisten is hier genoeg keuze. Het was heel erg warm, dus soep viel af en ik twijfelde tussen een broodje met vegan pesto en gegrilde groenten of een salade. Ik bestelde uiteindelijk de sobanoedel en zeewiersalade en was erg blij met mijn keuze. De salade was heerlijk en bevatten plenty zeewier! 
 

Hotspot Eindhoven Onder de leidingstraat

Ook lekkernijen hebben ze genoeg op de kaart. Ik bestelde een ijskoffie met sojamelk en proefde een hapje van het veganistische, glutenvrije en suikervrije Sharp Sharp gebakje. Super lekker! Mijn collega's bestelden worteltaart die ook erg in de smaak viel. 

Hotspot Eindhoven Onder de leidingstraat

Ik heb een hele gezellige middag gehad en heerlijk gegeten. Als ik nog een keer in Eindhoven ben ga ik hier graag weer heen!

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden