Menu

Hotspot #5 Vegan bij de Bagels and Beans

Hallo! Vandaag een hotspot die je in bijna elke stad wel tegenkomt, de Bagels and Beans. Mijn liefde voor bagels is begonnen in Amerika, waar je ze natuurlijk overal tegenkomt, en is nooit meer over gegaan. In mijn studietijd was de Bagels en Beans dan ook een van mijn favoriete plekjes om te lunchen. Gelukkig heb ik dit niet op hoeven te geven toen in plantaardig ging eten. 

Vegan @ Bagels and Beans

Vandaag nam ik mijn moeder mee uit lunchen en streken we neer bij de Bagels and Beans in Maastricht. Altijd gezellig. We begonnen met een heerlijk kopje verse thee van kaneel, zoethout, sinaasappel en steranijs. Er staan ook een heleboel heerlijke sapjes op de kaart. Een volgende keer wil ik ook graag de appel chai proberen!

Vegan @ Bagels and Beans Meatless Magic bagel en Awesome Prana

Na lang twijfelen besloot ik voor de Meatless Magic op een volkoren bagel te gaan. Een groentenburger, geserveerd met vegan ketchup, mayonaise en rauwkost. Wel heel spannend maar oh zo lekker! Een goede keuze. Mijn moeder ging voor de Awesome Prana, een speciale bagel met hummus, avocado en dukkah. De Prana bagel is niet vegan helaas, maar dit kun je oplossen door hem te bestellen met een van de andere bagels op de kaart. 

Vegan @ Bagels and Beans Meatless Magic bagel

Ook als je gewoon koffie/thee met wat lekkers wilt is de Bagels en Beans een goede keuze. Naast alle lekkere drankjes staat hier namelijk ook een vegan pecan pie op de kaart. Vandaag zijn we daar niet voor gegaan, maar van een eerdere keer weet ik nog wel dat deze erg in de smaak viel.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat je als vegan kunt eten bij de Bagels en Beans. Als je nog andere leuke hotspots weet laat dit dan hieronder weten!

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden