Menu

Hotspot #6 Oerwoud in Den Bosch

Hallo allemaal en welkom bij alweer een vegan hotspot! Dit keer de lunchroom Oerwoud in Den Bosch waar ik al meerdere keren met veel plezier geluncht heb. Dit keer was ik een dagje winkelen en naar het museum met een vriendin. Tussen het shoppen en het museumbezoek in was er gelukkig ook genoeg tijd voor wat lekkers. Omdat Oerwoud niet zo groot en meestal erg drukbezocht is reserveerden we voor 12 uur. Dit was niet geheel overbodig, want het liep aardig vol. 

Vegan hotspot Oerwoud in Den Bosch

De hele menukaart bij Oerwoud is plantaardig. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie of heerlijke chai latte met wat lekkers. Of doe zoals wij en strijk neer voor een lekkere lunch. Op de menukaart vind je verschillende smaken chai latte, meerdere smoothies, smoothiebowls, soep, wraps en salades. Ik koos voor de Plant Power Bowl: een salade van spinazie, rucola, komkommer, olijventofu, kiemen met tomatenpate en crackers. Mijn vriendin koos voor de Rainbow Wrap: een glutenvrije wrap met bietenhummus, kleurrijke groenten en avocado. We hebben allebei gesmuld!

Vegan hotspot Oerwoud in Den Bosch

Na onze lunch vond ik zelfs nog een klein gaatje voor een toetje. Ik koos voor het glutenvrije bananenbrood, heerlijk warm gemaakt met plakjes banaan en kaneel. Daarbij dronk ik een Pink Flamingo: ijskoffie met dadels, cashewnoten, vanille en bietensap. Met een hele blije buik liepen we even later Oerwoud weer uit. De volgende keer dat ik in Den Bosch ben kom ik hier zeker weer terug! Of zijn er nog andere plekken in Den Bosch die ik moet uitproberen? Laat het weten in een comment!

Vegan hotspot Oerwoud in Den Bosch

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden