Menu

Smoothiebowl met perzik

Hmmmm, als ik naar de foto kijk krijg ik spontaan weer trek! Ik maakte deze smoothiebowl als wat geïmproviseerd ontbijt en dat pakte heel goed uit! De smoothie zelf is heerlijk romig maar niet te zoet. De topping zorgt voor wat extra crunch en structuur. Gebruik cruesli of granola naar eigen voorkeur, variëer met de noten en zaden en gebruik het fruit dat je in huis hebt. Frambozen of aardbeien zullen hier ook heerlijk bij smaken!
 

Smoothiebowl met perzik

Aantal: 2 kommen
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 2 rijpe, bevroren bananen
  • 250 gram diepvries perzikstukjes
  • 200 gram bevroren bloemkool
  • ongeveer 200 ml amandelmelk (of andere plantaardige melk)
  • 100 gram cruesli
  • 2 rijpe perziken (of ander zomerfruit)
  • 2 handjes amandelen en zonnebloempitten

Bereidingswijze:

  1. Voeg de bananen, perzikstukjes en bloemkool toe aan een (sterke!) blender. Voeg 200ml amandelmelk toe en pulseer. Blijf pulseren tot alles glad gemengd is. Als de blender vastloopt kun je wat extra vocht toevoegen, maar probeer dit te voorkomen. Hoe meer vocht, hoe wateriger je smoothie wordt.
  2. Verdeel de smoothie over 2 kommetjes en versier met de perziken, cruesli en notenmix. 

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden