Menu

Vegan hotspot #12 Tea Stories Eindhoven

Als ik deze blog schrijf zitten we midden in de coronacrisis en is de horeca gesloten. Vlak voordat de horeca weer dicht ging, bezocht ik nog een leuk nieuw tentje in Eindhoven. Daar had ik afgesproken met een aantal vriendinnen voor een lekkere lunch. De corona gooide nog wel een beetje roet in het eten (figuurlijk dan ;)) want één van mijn vriendinnen kon wegens het afwachten van de testuitslag van haar vriend niet mee.

Tea Stories ligt op Strijp S, dé plek in Eindhoven waar je wilt zijn voor de hippe tentjes en winkeltjes. Tea Stories is de plek waar je terecht kunt voor 'tea and concious food'. Het cafétje zelf is vrij klein, maar je kunt er ook afhalen. Wat meteen opvalt als je de menukaart bekijkt op internet, is de grote hoeveelheid bijzondere drankjes. Ze hebben verschillende soorten lattes, zoals macha, maar ook oreo sea salt caramel. Ik koos voor de pumpkin brulée en mijn vriendin voor de oreo sea salt caramel. Beiden echte aanraders! Qua broodjes kon ik echt niet kiezen, alles klonk zo lekker! Uiteindelijk besloten mijn vriendin en ik te delen. We namen de pumpkin and wild mushroom toast en de teriyaki jackfruit toast. Man, lekker zeg! De pumpkin and wild mushroom was favoriet, maar de teriyaki jackfruit was zeker ook een aanrader.  

Als toetje besloten we wat mee te nemen om (bij de vriendin die niet mee kon) in de tuin op te eten. Gelukkig was haar vriend negatief getest en konden wij in de tuin smikkelen van onze lekkernijen. We deelden carrot cake, matcha black sesame cookies en red bean mochi. Vooral het koekje was een hit, de mochi viel wat minder in de smaak. De carrot cake was wel ook erg lekker. 

Al met al een hele fijne middag met heerlijke drankjes, broodjes en koekjes. Ik hoop snel nog eens terug te gaan naar Eindhoven, dan ga ik zeker weer langs Tea Stories!

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden