Menu

Hotspot #7 FOAM in Den Haag

Hallo allemaal. Vandaag heb ik weer een super fijne hotspot voor jullie! Dit keer reisde ik af naar Den Haag om met een vriendin naar het Escher museum te gaan en een strandwandeling te maken in Scheveningen. Tussendoor lunchten we bij mijn favo lunchroom in Den Haag: FOAM! De menukaart van FOAM is volledig plantaardig en wisselt regelmatig. Ik heb hier al meerdere keren geluncht en iedere keer staan er weer een heleboel nieuwe lekkernijen op de kaart. Je kunt hier terecht voor een goed ontbijt, kopje koffie of chai latte met iets lekkers of een lekkere lunch waarbij er ook glutenvrije opties zijn. Alle gerechten worden met liefde bereid en dat proef je! Ze hebben zelfs een binnentuin waar hij met goed weer heerlijk vertoeven is. 

Hotspot FOAM Den Haag

Vandaag had ik zin in een salade met veel groenten, dus ik besloot voor de Sticky Tempeh bowl te gaan. Ik werd niet teleurgesteld! Lekker veel verse groenten, overheerlijke tempeh en een lekkere pindadressing. Van de tempeh werd ik echt heel blij, zo lekker gemarineerd. 

Hotspot FOAM Den Haag

Mijn vriendin, die normaal gesproken niet veganistisch eet, koos voor de avocado sandwich. Ze kreeg twee royaal belegde boterhammen met avocado, dukkah en huisgemaakte veganaise. Ook zij was erg blij met haar keuze en heeft lekker gegeten. 

Hotspot FOAM Den Haag

Ook heeft FOAM altijd een assortiment aan plantaardig gebak. Dit konden we natuurlijk niet overslaan! Ik koos voor de citroen-kokostaart, echt een aanrader! Lekker fris, heel zacht en met een fijn kokoslaagje. Mijn vriendin ging voor het hazelnootschuimgebak van Epicurieus (bakker van plantaardig gebak) die ze al langer wilde uitproberen. Ik proefde ook een hapje, heerlijk! Niet van de originele variant te onderscheiden.

 

Al met al een zeer geslaagde lunch. Probeer FOAM zelf ook eens als je in Den Haag bent. Of raad je nog andere plekken aan voor een vegan lunch? Laat dan een berichtje achter!

Hotspot FOAM Den Haag

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden