Menu

Vegan hotspot #9 Pluk Cats and Coffee

Hallo allemaal, welkom terug! Vandaag heb ik toch zo'n leuk vegan tentje om met jullie te delen! Ik ben echt fan geworden! Pluk Cats and Coffee zit sinds half januari in Maastricht en pas heb ik hier voor het eerst van een heerlijke high tea genoten. En wat is er nu beter dan een vegan high tea met heerlijke gebakjes terwijl er om je heen allemaal katten zijn? Pluk Cats and Coffee is een conceptstore volledig in het teken van katten. Voor in de winkel vind je van alles om jezelf of je kat mee te verwennen. Alles wordt gemaakt door lokale ondernemers. Achter in de winkel kun je gezellig zitten voor een kopje koffie of thee, een gebakje of een high tea. En alles is vegan!

Via Social Deal kochten ik en een vriendin een voucher voor een high tea. We reserveerden voor half 12, zodat de high tea kon dienen als lunch. En we werden verwend! Eerst konden we kiezen uit verschillende smaken thee, daarna werd de plank met lekkernijen gebracht. We kregen vier gebakjes: een chocolade-hazelnoot cupcakje, bananenbrood met chocola, carrotcake en salted caramelcheesecake. Ik besloot met het cupcakje te beginnen. Een prima cupcake, alleen houd ik gewoon niet zo van hazelnoot. Als tweede verorberden we het bananenbrood. Die was echt heel erg lekker! Niet te zoet en het laagje chocola was een toevoeging. 

Inmiddels is onze pot thee leeg en bestellen we een nieuwe. Dan beginnen we aan de salted caramelcheesecake. Zeer goede caramelsmaak en echt een hele smeuige structuur, jammie. Gewapend met nieuwe thee verorberen we tot slot ook het stuk carrotcake. Een beetje aan de zoete kant, maar daardoor wel echt een guilty pleasure. 

Terwijl we van onze hapjes genieten lopen alle 5 of toch 6 katten door het café. Ze hebben een hele klimwand voor zichzelf en in het café zijn ook speeltjes voor ze aanwezig. Aan aandacht en speelmogelijkheden geen gebrek. Voor in de winkel zijn ook enkele kittens. Jammer genoeg, maar ook heel begrijpelijk, mogen we deze niet aaien. Maar ik word al gelukkig van het kijken. 

 

Kortom, ik ben echt heel enthousiast! Heerlijke vegan taartjes, lekkere thee en veel katten, wat wil je nog meer? Ben jij binnenkort ook in Maastricht en heb je zin in koffie/thee met wat lekkers? Ga dan vooral naar Pluk Cats and Coffee!

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden