Menu

Vegan taart en high tea op bestelling

Zoals je misschien inmiddels wel door had, sta ik echt het liefst de hele dag in de keuken. Taarten, koekjes, cakes of een drie-gangen menu in thema, laat mij maar lekker koken en bakken. Het liefst kook en bak ik voor anderen en zie ik hen genieten van het eten dat ik heb klaargemaakt. Nu ik wat meer tijd om handen heb en door we door de coronacrisis meer tijd thuis moeten doorbrengen, bak ik meer dan ik en mijn vriend zelf op kunnen. Al langer denk ik er over na om op verzoek taarten te bakken en nu heb ik dit dan eindelijk gerealiseerd: er kunnen taarten en high teas worden besteld! Er is keuze uit verschillende taarten, zoals de befaamde Snickers taart of een worteltaart. Of kies voor een high tea voor minimaal 4 personen. Klik hier voor de opties en het plaatsen van een bestelling voor een taart, of hier voor de bestelling van een high tea. 

En, kan ik jou binnenkort ook verblijden met zelfgebakken, volledig plantaardig lekkers? En laat je me weten wat je er van vond?

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden