Menu

What I eat in a day #4 #vegan #eetstoornisherstel

Hallo allemaal en welkom bij een nieuwe what I eat in a day! Dit is mijn vierde eetdagboekje op dit blog. Dit keer een dagje alleen thuis. Ik volg nog steeds een eetlijst samengesteld door een diĆ«tiste en dit is een goede representatie van wat ik op een dag moet eten. 

Mijn ontbijt bestond uit vier ontbijtcrackers (de spelt-volkoren crackers van Bolletje zijn mijn favoriet), drie met banaan en speculaaskruiden en een met pindakaas. Daarnaast at ik een schaaltje sojayoghurt met een appel en dronk ik een kop thee. 

Met de lunch at ik tosti's van vier volkorenboterhammen, belegd met pindakaas, sambal en atjar. Zo lekker! Pindasaus op een tosti :). Erbij at ik nog een schaaltje sojayoghurt met muesli en dronk ik weer een kop thee. 

Ik trakteerde mezelf op een bezoekje aan Pluk Cats and Coffee. Ik genoot er van een stukje vegan salted caramel cheesecake en een kopje thee. De katten waren jammer genoeg allemaal aan het slapen. 

's Avonds kwam er een vriendin eten. Ik maakte voor haar deze pompoencurry met pindakaas. Het recept volgt! Erbij at ik nog twee mandarijntjes. 

's Avonds staat er ook nog een tussendoortje op mijn eetlijst. Ik eet heerlijke sojakwark met peer, walnoten en zonnebloem- en pompoenpitten. Ik ben erg blij dat ik nu en veel gezonder en lekkerder tussendoortje kan eten dan de boterhammen die ik in de kliniek at. 

Dit was het weer van vandaag! Vind je deze posts leuk of heb je een vraag? Laat dan hieronder een reactie achter!

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden