Menu

What I eat in a day #4

Hallo en welkom bij weer een nieuwe what I eat in a day! Altijd mijn favoriete categorie op andere blogs, want wat eten die vegans nu eigenlijk iedere dag? Dit keer een dagje mee eten op werk. Dit levert helaas een heleboel saaie foto's op, want ik zat de hele dag achter een computer. Gelukkig was het eten wel heel erg lekker! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om weer een dagje mee te kijken :). 

Ontbijt: 

Ik ontbijt eigenlijk altijd met havermout, maar nu had ik zin in iets speciaals. Deze gebakken havermout worteltaart is één van mijn favorieten als ik mijn dagelijkse ontbijtje eens wil wisselen. Ik moest er wel extra vroeg mijn bed voor uit, want het moest nog 45 minuten in de oven. Nou ja, een yoga video tijdens het wachten en ik kon er de twee dagen erna ook nog van genieten. 

Tussendoor:

Ik ben zo blij dat er weer nectarines in de winkel liggen! Nectarine is echt één van mijn favoriete soorten zomerfruit. Ik had nog een bakje zelfgemaakte abrikozen-havermoutrepen in de koelkast en daar at ik ook een blokje van. Er was zelfs tijd voor een kop thee, fijn. 

Lunch:

Oeps deze foto is eigenlijk van de dag erna, maar ik lunchte precies hetzelfde: drie zelfgebakken zuurdesem boterhammen. Ééntje met notenpasta en twee met hummus en sla". Dit is de tweede keer dat ik zelf zuurdesembrood bakte en ik ben erg tevreden! '

Tussendoor:

Misschien een beetje saai, maar mijn tweede tussendoortje bestaat weer uit een nectarine en een abrikozen-mueslireepje. Tsja, wat kan ik zeggen, ik kan hier gewoon echt van genieten! Recept voor de mueslireep volgt!

Diner:

Ik eet alleen vanavond en besluit voor een redelijk simpele maaltijd te gaan: aubergine-broccoli miso salade met een stuk zuurdesembrood. Dit kan ik echt iedere week wel eten! De gemarineerde aubergine wordt in de oven zo lekker zacht en smeuiig terwijl de broccoli fris en stevig blijft. Recept zal nog volgen!

Tussendoor:

Later op de avond geniet ik van een bakje sojakwark met zomerfruit. De aardbeien kreeg ik van een vriendin uit eigen tuin, zo smaakvol! En ook de frambozen zijn heerlijk zoet. Echt een genietmomentje. 

Snack:

Omdat ik echt nog trek heb eindig ik de avond met het kontje van het zuurdesembrood met notenpasta. Stond niet in de planning. 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik zoal eet op een dag! Laat vooral een reactie achter wat je ervan vond. 

Reacties

Geen reacties gevonden

Write comment

* Verplichten velden