Menu

Zelfgemaakte kaartjes op bestelling

Hallo allemaal! 

Vandaag een dubbele post, want ik wil graag iets met jullie delen waar ik erg enthousiast over ben! Ik denk dat ik niet de enige ben die het stiekem erg leuk vind om kaartjes met de post te krijgen. Maar kaartjes versturen vind ik zo mogelijk nog leuker. De afgelopen jaren ben ik veel bezig geweest met handlettering en sinds kort ook met brushlettering. Deze technieken gebruik ik met name om kaarten te maken. Doordat ik dit zo leuk vind om te doen, heb ik behoorlijk wat kaartjes op voorraad inmiddels. Daarom wil ik ze ook op bestelling gaan maken. 

De standaardset die ik aanbied bestaat uit zes kaarten: vier verjaardagskaarten, één met een mooie spreuk en één bedankkaartje. Deze set kost 12,50 exclusief verzendkosten. Op verzoek kan ik de set ook aanpassen en indien gewenst bijvoorbeeld geboortekaartjes, verhuiskaartjes of trouwfelicitaties maken. Ook is het mogelijk om te wisselend in de hoeveelheid verjaardagskaarten of te kiezen voor een gekleurde kaart. Zo is er voor iedereen een passend pakket. 

Ben je ook enthousiast geworden? Bestellingen kunnen worden opgegeven via de What'sApp voor degenen die mijn nummer hebben of via de mail naar eenkijkjeindevegankeuken.nl

Reacties

Mandy04 oktober 2020 om 18:33

Super- super- superleuk!!
Ik word altijd ontzettend blij van jouw prachtige kaartjes.
Ik bewaar ze ook allemaal. Zó mooi gemaakt.
Ik hoop dat er veel meer mensen van kunnen genieten.
K ben echt fan!

Write comment

* Verplichten velden