Thuis lunchen alsof je in een lekker restaurant bent? Probeer dan deze toast met haverspread en in miso geroosterde wortels en ui. Een heerlijke combinatie van zoet, fris en hartig.
Heerlijk voor in de herfst of winter, deze romige bloemkoolsoep. Romig door geweekte cashewnoten en gepureerde bloemkool en vullend door de zilvervliesrijst. Ideaal voor een druilerige dag.
Kun je niet kiezen tussen een carrot cake of een plakje bananenbrood? Deze cake combineert je geliefde banenenbrood met carrot cake en is nog hartstikke verantwoord ook!
Houd je van wentelteefjes, maar vind je het bakken ook zo'n gedoe en ben je op zoek naar een simpel recept? Deze heerlijke ovenschotel van wentelteefjes is zo gemaakt en om je vingers bij af te likken!
Wil je geen vlees meer eten, maar mis je af en toe een ouderwetse bal gehakt? Deze ballen zijn vrij van dierenleed en heerlijk in je dagelijkse AVG'tje of op een boterham. Smullen maar!
Heerlijk gekruide zoete bollen boordevol rozijnen en gedroogde vruchten. Bijna niet te weerstaan als ze staan af te koelen op je aanrecht, dus bak er een paar extra voor hongerige monden.
De beroemde lasagnette van Knorr nu vegan en zonder pakjes en zakjes! Een snelle, simpele maaltijd waar het hele gezin van zal genieten!
Pasta en pompoen, a match made in heaven! De zoete pompoen en witte bonen zorgen voor een gezonde, romige saus, een scheutje sriracha voor de nodige pit. Afbakken in de oven en smullen maar!
Luchtig en zacht bananenbrood met een vanillesaus op basis van cashewnoten. Serveer met vers fruit en lekkere granola voor een feestelijk ontbijt of brunch. Echt genieten!
Deze falafel komt behoorlijk in de buurt van het origineel uit het Midden-Oosten. In de oven gebakken in plaats van gefrituurd voor een iets gezondere en makkelijke maaltijd.
Zin in iets anders dan een boterham met hummus? Probeer dan eens deze combinatie met haverspread, pompoen en misochampignons. Een heerlijke combinatie van romig, zoet en hartig. Een echte smaakbom!
Echte hummus eet je in het Midden Oosten, maar deze hummus komt wel heel dicht bij het origineel! Simpel qua ingrediënten, maar een explosie aan smaak! Serveer met zelfgemaakte falafel, flatbread en groenten voor een heerlijke Midden-Oosterse mezze.
Een plantaardige versie van de Knorr klassieker! Super simpel, snel klaar en zonder ingewikkelde ingrediënten. Door het gebruik van plantaardige stukjes en haver fraiche bijna niet van het origineel te onderscheiden.
Alle vegans opgelet, deze tofu is echt zo ontzettend lekker! Door de bloem wordt de tofu een beetje knapperig en de saus is om je vingers bij af te likken! En de spruiten roosteren tegelijkertijd lekker goudbruin. Smullen maar!
Baklava in taart vorm! Gebak met een korst van filodeeg, gevuld met een laag noten in siroop en pistache frangipane bovenop. Geniet met wat extra warme siroop en een lekkere bol vegan ijs.